fbpx

Очільник Прикарпаття підписав розпорядження про початок опалювального сезону

Суспільство 19:12, 21.10, 2014

Голова облдержадміністрації Олег Гончарук підписав розпорядження від 21 жовтня № 637 "Про початок опалювального періоду 2014-2015 років".

Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрацій, міські голови міст обласного значення мають встановити своїми розпорядчими документами терміни опалювального періоду для підприємств теплокомуненерго, котелень промислових підприємств, які централізовано опалюють житловий фонд, бюджетні установи, підприємства і організації, а також котелень бюджетних установ, інформує прес-служба Івано-Франківської облдержадміністрації.

Згідно з нормативними документами, опалювальний сезон на Прикарпатті розпочнеться, якщо протягом трьох діб температура зовнішнього повітря становитиме +8 градусів і нижче.

Також цим розпорядженням покладено персональну відповідальність на голів райдержадміністрацій, міських голів міст обласного значення, керівників установ бюджетної сфери, керівників теплопостачальних підприємств за готовність об’єктів житлово-комунального господарства,  бюджетної сфери до початку опалювального періоду та його якісне проходження. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: