fbpx

Один кілометр – один мільйон: У тендері на ремонт калуської автотраси змагалися фірми-близнюки з Одеси

Економіка 16:31, 10.06, 2015

Пропозиції на тендер з ремонту 15,5 кілометрів автотраси державного значення Миколаїв – Жидачів – Калуш подали п'ять фірм, три з них мають прописку в місті Одеса.

Сьогодні у Франківську Служба автомобільних доріг області відкрила тендерні пропозиції на поточний ремонт покриття 15,5 км автодороги державного значення Т-14-19 Миколаїв  Жидачів  Калуш на ділянках 52-ий кілометр плюс 264 м і 66-ий кілометр плюс 776 метрів. Ремонту підлягає дорога від адміністративної межі міста Калуш до адміністративної межі Івано-Франківської області, яка проходить через села Негівці і Довгий Войнилів.

Серед п'яти фірм, які зголосилися полагодити покриття цієї дороги,  дві місцеві і три з міста Одеса. Причому дві з них – близнюки: з однією назвою, зареєстровані за однією адресою, що різняться тільки формою господарської діяльності. В обох фірм "Дор-Лідер" не було всіх необхідних для тендеру документів, зокрема розрахунку фактичних і адміністративних витрат. 

Пропозиції заявили:

– Тзов "РостДорСтрой", Одеса, ціна  20 млн 826 тис. 972 гривні на умовах післяоплати без відтермінування.

– ПП "Будтранс-К" з Калуського району, селище Войнилів  13 млн 127 тис. 796 грн. Умови – післяоплата без відтермінування.

– Тзов "Дор-Лідер", Одеська область, Комінтернівський район, Красносільська сільрада, цілісний майновий комплекс "21 кілометр Старокиївського шосе" погодилася на 17 млн 528 тис. 456 гривень. Післяоплата з відтермінуванням на 3 місяці.

– ПП "Дор-Лідер", Одеська область, Комінтернівський район, Красносільська сільрада, цілісний майновий комплекс "21 кілометр Старокиївського шосе" хоче за роботу 16 млн 432 тис. 488 гривень. Також погоджується на післяоплату з відтермінуванням на три місяці. 

– ДП Облавтодор ВАТ "Державна Акціонерна Компанія "Автомобільні Дороги України" запропонувало відремонтувати покриття цієї ділянки дороги за 12 млн 864 тис. 486 гривень на умовах післяоплати впродовж 3 місяців. 

Як повідомляв КУРС, сьогодні в Службі автомобільних доріг області відбувається розкриття тендерних пропозицій з ремонту 4 ділянок прикарпатських доріг – в Калуському, Долинському, Тисменицькому районах та в селищі Ворохта на Яремчанщині.

П'ять компаній змагалися за гроші на ремонт дороги між Долиною і Болеховом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: