fbpx

"Океан Ельзи" презентував новий відеокліп, знятий як короткометражка для пенсіонерів. ВІДЕО

Суспільство 21:20, 25.09, 2015

Жанр відео, що його самі музиканти визначають як рецепт щастя, є поєднанням двох форматів – короткометражного фільму та соціальної реклами.

Загальна ідея кліпу народилася у тренера проекту "Голос країни" Святослава Вакарчука під час обговорення зйомок з Володимиром Шкляревським (режисер-оператор) та Віталієм Климовим (продюсер зйомок).

Святослав Вакарчук зазначає:

"Під час обговорення мені на думку спала така класична порівняльна картина між тим, як поводять себе люди старшого віку в Україні та люди такого ж віку в західному світі. У нас, незалежно від соціального статусу, матеріального достатку, старші люди почуваються більш пригніченими, ніж на Заході чи, наприклад, в Індії, де рівень життя подекуди значно нижчий, ніж у нас. Отже, справа не стільки і не тільки в добробуті, матеріальному забезпечені, а в більш відкритому, щирому ставленні до життя, а також у таких базових цінностях, як особиста внутрішня свобода і взаємоповага незалежно від віку, статусу та поглядів".

Цим відео музиканти хотіли показати, що незалежно від того, як складаються обставини – у кожного особисто, у суспільстві в цілому,  є привід над чим задуматись, що згадати, проаналізувати та змінити, пише 1плюс1.

"На мою думку, щасливими стають ті, хто за жодних обставин не опускає руки", – каже про кліп Вакарчук.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: