fbpx

Олег Гончарук пообіцяв особисто контролювати всі питання, пов'язані з сім'ями загиблих в АТО воїнів

Суспільство 16:43, 21.10, 2014

Сьогодні голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук зустрівся з представниками родин загиблих в АТО та героїв Небесної Сотні. Під час зустрічі обговорили нагальні питання.

"Я даю слово, що буду сприяти встановленню справедливості по відношенню до всіх сімей, які втратили близьких людей, в рівних умовах,  розпочав зустріч Олег Гончарук і додав: – Я беру під особисту опіку всі питання, пов'язані з сім'ями загиблих воїнів в АТО". 

Зокрема, обговорили питання виділення земельних ділянок родинам загиблих в с. Поляниця Яремчанської міськради. Землею там розпоряджається Держземагентство та Держагентство лісових ресурсів. Тому прогнозується, що процедура виділення земельних ділянок займе близько півроку. В іншому разі, родини загиблих можуть зголоситися на земельні ділянки в інших місцях, якими завідує Держземагентство, і отримати їх за 1,5-2 місяці. 

Голова ОДА запевнив, що до кожної родини прийде соціальний представник, який повідомить про перебіг вирішення усіх заявлених питань, а також родини зможуть звернутися до нього з досі не вирішеними проблемами. Таким чином кожна родина зможе отримати соціальний паспорт, тобто усе належне, починаючи від посвідчення члена родини загиблого в АТО, і до отримання пільг.

Також торкнулись питання виділення коштів з державного бюджету родинам загиблих. Не в усіх районах одразу знайшлись кошти для виплати родинам загиблих, адже при плануванні бюджету на 2014 рік такої біди, яка сталась в країні, ніхто не передбачав.

Насамкінець, родини загиблих попросили Олега Гончарука пообіцяти, що навіть якщо він піде з посади голови ОДА, він їх не кине та продовжуватиме відстроювати їхні інтереси. Він таку обіцянку дав.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: