fbpx

Олег Гончарук поскаржився, що збіднів на посаді і мусить економити на відпочинку

Політика 12:25, 13.06, 2017

Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук спілкувався з журналістами.

Голова ОДА Олег Гончарук дав чергову щомісячну прес-конференцію.

Серед іншого в голови ОДА спитали, як і коли він планує цього року провести відпустку та скільки збирається витратити на відпочинок. 

"Коли я піду у відпустку, знає лише одна людина в країні – президент",  відповів Олег Гончарук, але додав, що хотів би у серпні, коли Верховна Рада "на канікулах". 

Як правило, родина Гончаруків відпочиває у Туреччині  вже двадцять останніх років. Бюджет поїздки формує дружина. Відколи колишній бізнесмен Гончарук трудиться на державній посаді, родині доводиться заощаджувати, зокрема і на відпочинку. 

"Одне можу сказати: за час перебування на посаді голови ОДА мій матеріальний стан не покращився, всі витрати стали на порядок нижчими, ніж до того",  додав Гончарук.

Нагадаємо, на минулій прес-конференції Олег Гончарук спробував пояснити, як йому вдалося придбати Lexus RX-350 2014-го року за 45 тис. грн

КУРС також повідомляв, що до призначення на посаду голови ОДА був Гончарук генеральним директором ТзОВ "Лігос", яке виготовляє хлібобулочні вироби. Два роки тому він заявляв, що передав свій бізнес людям, які не мають стосунку до його сім’ї. Насправді бізнес зараз зареєстрований на батька і доньку голови ОДА. Тепер Гончарук повідомив, що "на той момент з батьком не проживав, а донька до бізнесу не мала стосунку".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: