fbpx

Олег Гончарук зустрівся із віце-прем’єр-міністром Польщі

Політика 12:07, 19.06, 2017

Днями на Прикарпаття з робочим візитом завітала польська делегація у складі віце-прем’єр-міністра, міністра культури і національної спадщини Республіки Польща, професора Пьотра Глінського, керівника політичного кабінету міністрів Агнешки Тиміньскої, директора департаменту закордонної співпраці МКІНС Уршули Шльонзак.

Під час перебування на Івано-Франківщині іноземні гості зустрілися з головою облдержадміністрації Олегом Гончаруком, народним депутатом України Михайлом Довбенком, Івано-Франківським міським головою Русланом Марцінківим і ректором Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігорем Цепендою та ознайомилися з роботою Центру польської культури та європейського діалогу, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 

Під час зустрічі було обговорено питання відновлення астрономічної обсерваторії на горі Піп Іван.

"Це буде не тільки науковий, але і туристично-екскурсійний об'єкт, – наголосив Олег Гончарук.  Переконаний, активізація спільних ініціатив на регіональному рівні сьогодні приноситиме користь для наших громадян у майбутньому".

Окрім того, делегація Польської Республіки взяла участь у покладанні квітів у Чорному лісі – місці страти польської інтелігенції у 1941 році.

Варто додати, що впродовж кількох днів поляки відвідають Верховину та Яремче, а також візьмуть участь у сходженні на гору Піп Іван.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: