fbpx

Олег Тягнибок у Франківську назвав основні причини поразки ВО "Свобода" на виборах до парламенту

Політика 14:26, 30.11, 2014

Порівняно з іншими областями, Івано-Франківщина дала найбільшу підтримку ВО "Свобода" на минулих позачергових виборах до Верховної Ради України.

За словами лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока, націоналісти очікували кращих показників. Зараз партійці аналізують і вивчають причини своєї поразки.

"Щойно була розпочата Івано-Франківська обласна конференція. Я подякував за найкращий результат. Але це умовно кращий результат. Найкращий, порівнюючи з іншими. Ми очікували набагато кращих показників, і уже є певні думки з приводу цього. Зараз по всій Україні проводяться обласні конференції. Грудень місяць або початок січня – ми проведемо з’їзд. І тоді вже підсумуємо і зможемо чітко сказати причини поразки ВО "Свобода". Але основні з них – це те, що на нашому електоральному полі політично паслися інші політичні сили, те, що "Свобода" стала невигідною для наших партнерів, те, що "Свободу" компрометували з березня місяця. І з’ясувалося, що це було стимульовано фінансово, напади на "Свободу" з метою компрометації. І багато інших причин, чому ми залишилися поза стінами парламенту", – говорить Олег Тягнибок.

Нагадаємо, в обласній філармонії триває зустріч лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока з іванофранківцями. Олег Тягнибок в Івано-Франківську зібрав аншлаг з пенсіонерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: