fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Олександр Шевченко буде балотуватися на мера Франківська, щоб перемогти "свободо-мерську злочинну групу"

Олександр Шевченко буде балотуватися на мера Франківська, щоб перемогти "свободо-мерську злочинну групу"

Політика 15:23, 08.07, 2015

Народний депутат України Олександр Шевченко повідомив, що готовий балотуватися на виборах міського голови Івано-Франківська.

В обговоренні інформації, яка була розміщена на одному з місцевих сайтів про те, що Олександр Шевченко може очолити обласну організацію "Українського об'єднання патріотів – УКРОП", нардеп зазначив, що планує взяти участь у виборах міського голови Івано-Франківська.

За його словами, потреба в іншій владі в місті назріла вже давно, інформує кореспондент Фіртки

"На мера дуже ймовірно, що піду… І справа тут не в тому, кому особисто і де більше потрібен. Потреба в іншій владі в місті назріла вже давно… Не бачу того, хто, крім мене, зможе перемогти свободо-мерську злочинну групу",  наголосив нардеп в своєму коментарі в Фейсбуці. 

Олександр Шевченко також розповів, що готовий був би підтримати адекватного кандидата на міського голову, який має потенціал перемогти сумнівні особистості, які вже є довгий час при владі в містіі, проте наразі такого кандидата, як виглядає з соціології, не проглядається.

Також Олександр Шевченко прокоментував інформацію про те, чи очолить він на Прикарпатті партію УКРОП. Наразі рішення про це ще немає.

"Щодо партії Укроп, то це тільки моє рішення… І я його прийму тоді, коли прийде час",  написав народний депутат.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: