fbpx

Олександр Шевченко: УКРОП йде у владу, щоб зробити людей заможними

Політика 17:34, 30.09, 2016

"Українське об’єднання патріотів – УКРОП" започатковує зміни в політичній системі України та є єдиною дієвою опозиційною силою в парламенті.

Про це під час IX з’їзду партії заявив народний депутат України, член президії політради УКРОПу Олександр Шевченко, повідомляє прес-служба партії.

Він наголосив, що УКРОП побудований на демократичних засадах, і це одна з головних переваг над партіями, які засновані на авторитаризмі та відходять у минуле.

"Мені приємно, що на сьогоднішньому з’їзді звучать альтернативні думки щодо статуту. Влітку відбулося обговорення документа, і в новому статуті ми врахували всі побажання та зауваження", – підкреслив Олександр Шевченко.

Народний депутат також зазначив, що нинішня опозиція у Верховній Раді підігрує владі та додав, що УКРОП – єдина сила в парламенті, яка займає нішу дієвої опозиції.

"У багатьох політичних сил, крім УКРОПу, діє закон: відібрати все і розділити між собою. Ми це проходили. УКРОП йде у владу, щоб зробити інших людей заможними", – констатував Олександр Шевченко.

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: