fbpx

Олександр Шевченко зустрівся з активістами громадської організації "Новий Івано-Франківськ"

Суспільство 16:51, 30.06, 2017

Відбулась традиційна зустріч народного депутата України Олександра Шевченка з активістами громадської організації "Новий Івано-Франківськ".

Вже більш як 6000 мешканців Івано-Франківська стали членами громадської організації "Новий Івано-Франківськ", яку створено з ініціативи народного депутата України Олександра Шевченка. В складі громадської організації існує декілька структурних підрозділів, які охоплюють усі суспільно важливі напрямки. На разі вже розроблено ряд програм розвитку Івано-Франківська в сфері енергозбереження, будівництва доріг, розвитку підприємництва, а також представлено візуальні проекти капітального ремонту мікрорайонів міста… 

"Новий Івано-Франківськ – це нова команда, яка засукавши рукави стане до праці. Кожен може зробити свій внесок у розбудову нашого міста. Тому наше головне завдання сьогодні – створення дієздатної команди, яка б могла перетворити Івано-Франківськ на комфортне для життя місто",  переконаний Олександр Шевченко.

Активісти закликають не бути байдужими та долучатись до команди "Нового Івано-Франківська". Застарілі підходи в роботі, совдеповські методи управління та недалекоглядність теперішньої влади спонукають до самоорганізації та кардинальних змін.

"Такі зустрічі дають можливість більш правильно та чітко окреслити основні вектори в роботі та зрозуміти найнагальніші проблеми містян. До того ж, саме в тісному діалозі народжуються рішення для подальшої реалізації та формується команда, яка хоче і може їх втілити в життя",  розповідає депутат міської ради від політичної партії "УКРОП" Володимир Олійник.

Долучитись до команди Олександра Шевченка можна заповнивши зелену анкету, яку розповсюджують в агітаційних наметах у центрі міста та мікрорайонах.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: