fbpx

Опалення в Івано-Франківську вимкнуть, ймовірно, вже завтра. З теплом можуть залишити тільки лікарні

Суспільство 12:58, 25.04, 2017

Івано-Франківське ДМП "Теплокомуненерго" планує припинити постачання тепла у помешкання франківців з 26 квітня.

Виняток – лікувальні установи. Вони отримуватимуть тепло до кінця тижня. Про це КУРСу повідомив директор "Теплокомуненерго" Василь Рущак.

"Сьогодні був у міського голови з цього питання. Вже температурний режим дозволяє вимикати тепло, але ми ще не припиняємо теплопостачання, – розповів він. – Розглядаємо варіант припинити подачу тепла із завтрашнього дня. Винятком можуть бути лікувальні установи – пологовий будинок, обласна дитяча лікарня, онкодиспансер. Їх залишимо, можливо, з теплом до кінця тижня".

Ситуація загалом неоднозначна, нарікає Рущак: одні жаліються що холодно, інші – що жарко. Тому розпорядження міського голови про завершення відновленого опалювального сезону ще не готове. Але, за словами Рущака, буде готуватися.

Як повідомляв КУРС, 19 квітня через різке похолодання в Івано-Франківську вирішили відновити опалювальний сезон. Теплопостачання не вдалося відновити у будинках і навчально-виховних закладах, які обслуговує СТЕК: компанія не отримала ліміти на газ. Натомість, міський голова Руслан Марцінків звинуватив у невиконанні його розпорядження олігархів

Нагадаємо також, сьогодні Руслан Марцінків розпорядився перевести на автономне опалення садки, школи, які обслуговує СТЕК. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: