fbpx

Патрульна поліція обмежить рух транспорту під час "Франківського півмарафону". КАРТА

Суспільство 14:19, 22.09, 2016

Рух автомобілів повністю заборонять на 4 години в центральній частині міста.

Відповідно до розпорядження міського голови Івано-Франківська, у зв’язку з проведенням "Франківського півмарафону", у неділю, 25 вересня, з 9.00 до 13.00 буде обмежено дорожній рух у центральній частині міста та по маршруту проведення півмарафону.

Зокрема, повністю заборонено проїзд транспортних засобів у центральній частині міста – по вул. Грушевського, І. Франка, Мельничука, Вагилевича, Шпитальна, Лесі Україники, Сотника Мартинця, Петрушевича, Драгоманова, пл. Міцкевича та прилеглих до них вулиць. 

А також на частині вулиць  вул. Галицька (від перехрестя з вул. Мазепи до Лесі Українки), Гетьмана Мазепи (від перехрестя з вул. Січових Стрільців до перехрестя з вул. Гетьмана Дорошенка), Короля Данила (від перехрестя з вул. Південий Бульвар до вул. Гетьмана Мазепи), вул. Гординського.

Крім того, на вул. Січових Стрільців (від перехрестя з вул. Чорновола до Пилипа Орлика) буде часткове обмеження дорожнього руху – крім громадського транспорту.

Патрульна поліція просить водіїв під час планування подорожей та руху в Івано-Франківську врахувати інформацію про обмеження.

1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: