fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Патрульні швидкого реагування, нові слідчі і дільничні: у вересні представлять концепцію реформування поліції до 2020 року

Патрульні швидкого реагування, нові слідчі і дільничні: у вересні представлять концепцію реформування поліції до 2020 року

Суспільство 20:46, 19.08, 2016

Хатія Деканоїдзе представить у вересні концепцію реформування Національної поліції до 2020 року.

Про це на прес-конференції повідомила керівник відомства Хатія Деканоідзе, пише Укрінформ.

"У вересні ми будемо мати загальну стратегію не лише кримінального блоку, а й розвитку Національної поліції до 2020 року, щоб усі були відповідальні за реформи", – сказала вона.

Деканоідзе розповіла, що наразі вперше в історії Міністерства внутрішніх справ відбувається набір нових слідчих і дільничних. "Старі" ж кадри проходять перепідготовку та переатестацію. Таким чином, прогнозує очільник Нацполіції, до кінця року проявляться "загальні обриси нової кримінальної поліції".
 
Вона також наголосила, що ще одним новим підходом, який впроваджується у поліції, є тактичні групи.
 

"Ми випускаємо останню групу – групу швидкого реагування, яка прийде на допомогу звичайним патрульним. Це означає, що в Києві буде близько 600 осіб у групах швидкого реагування, які працюватимуть і допомагатимуть патрульним і будуть задіяні на громадських заходах",  сказала Деканоідзе на врученні сертифікатів інспекторам швидкого реагування патрульної поліції.

Вона повідомила, що ці групи матимуть посилену тактичну підготовку, і в цьому українській стороні допомогли партнери з Х'юстона.
 

За словами глави Нацполіції, такі групи патрульних швидкого реагування працюватимуть і в інших великих містах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: