fbpx

Патрульні влаштували погоню за п'яним франківцем, якого раніше двічі ловили нетверезим за кермом. ВІДЕО

Суспільство 16:06, 28.08, 2017

Франківця, якого суд позбавив прав за керування у стані алкогольного сп'яніння, втретє зловили п'яним за кермом.

26 серпня на вулиці Незалежності екіпаж патрульної поліції побачив, як водій "Mercedes-Benz" порушив правила дорожнього руху. Патрульні увімкнули проблискові маячки червоного кольору та за допомогою спецсигналу подали водію вимогу зупинитися.

На законну вимогу працівників поліції водій "Mercedes-Benz" різко збільшив швидкість та поїхав на вулицю Бандери. Поліціанти наздоганяли втікача по вулиці Коновальця, потім  у селі Чукалівка. Шляхом блокування на вулиці Криховецькій водія-порушника зупинили, інформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська.

Чоловік за кермом мав ознаки алкогольного сп'яніння та не мав посвідчення водія. Як виявилося, водій уже позбавлений права керування на три роки за повторне протягом року керування у стані алкогольного сп'яніння.

Цього разу тест на вміст алкоголю у крові водія теж виявився позитивним  3,07 проміле. На порушника винесли постанову за ч. 3 ст. 126 КУпАП (керування особою, яка позбавлена такого права) та склали адмінпротоколи за ст. 122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку) та ч. 3 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп'яніння втретє протягом року).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: