fbpx

Патрульний поліцейський у Франківську стріляв, щоб затримати порушника

Суспільство 16:28, 02.12, 2016

Інцидент стався сьогодні вночі в центрі Івано-Франківська.

2 грудня близько 1-ї години ночі екіпаж патрульної поліції рухався по вулиці Незалежності. Назустріч їхав "RЕNAULT MASTER" з неувімкненими фарами. Поліцейські з маячками та спецсигналом почали наздоганяти автомобіль порушника. 

Під час переслідування водій "RЕNAULT" на неодноразові вимоги працівників поліції зупинитись не реагував та продовжував рух.

Зупинився лише на вулиці Новій. Коли патрульний підійшов до водія, представився і повідомив про причину зупинки, водій заперечував порушення.

Через деякий час до мікроавтобуса через двері з боку пасажира зайшов невідомий чоловік, який поводив себе агресивно і вимагав, щоб водій не пред’являв свої документи поліцейським, оскільки він не керував цим транспортним засобом. Вийшовши з автомобіля, водій почав сваритися з поліцейськими та зробив спробу втекти.

Патрульний через радіостанцію попросив допомоги та намагався затримати водія.

На вимогу зупинитись чоловік не реагував, тому інспектор патрульної поліції попередив про застосування зброї. Після чого двічі вистрілив у повітря.

Відповідно до Інструкції про порядок проведення службових розслідувань в органах внутрішніх справ України, затвердженої наказом МВС від 12.03.2013 № 230, буде призначене службове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: