fbpx

Перекинувся автобус, який віз пасажирів з Івано-Франківська у Санкт-Петербург, – є загиблі

Суспільство 11:53, 03.10, 2014

На автотрасі Київ – Чоп перекинувся автобус, який віз пасажирів з Івано-Франківська в Санкт-Петербург, – є загиблі.

Трагедія сталася на 185-у кілометрі міжнародної автодороги, поблизу с. Курна Червоноармійського району, повідомляють Житомирські новини.

Повідомлення про ДТП надійшло в чергову частину відділу міліції близько 4.00. На місці події інспектори ДАІ виявили, що мікроавтобус "Мерседес Спринтер" з’їхав в кювет і перекинувся. В салоні транспортного засобу, який рухався за маршрутом Івано-Франківськ – Санкт-Петербург, знаходилося 15 пасажирів.

За попередніми даними, 25-річний водій автомобіля не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожньої обстановки, через що не впорався з керуванням і не зумів утримати транспортний засіб на дорозі.

В результаті ДТП двоє пасажирів загинули, ще вісім доставлені в районну лікарню.

Зараз розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб, караються позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: