fbpx

Переселенці зі Сходу та Криму презентують в Івано-Франківську фотовиставку

Суспільство 18:48, 10.03, 2016

У п'ятницю, 11 березня, о 12:00 в приміщенні Івано-Франківського краєзнавчого музею "Всеукраїнське об'єднання "Українці Донбасу і Криму" відкриває фотовиставку "Коломия очима переселенців зі Сходу та Криму".

Фотовиставка, яку презентують автори-переселенці, засвідчує, що перед їхніми очима Коломия постає у світлих, яскравих образах. Це доволі просто пояснити: їх очі не хочуть бачити будь-які негаразди і руйнування в писанковій Коломиї, бо ж око фотокамери вихоплювало ті моменти, яких жадала душа автора, пише Репортер.

Коломия очима переселенців – це куточок землі української, де вони знайшли не просто притулок, а відчули людське тепло, підтримку та розуміння біди, в яку вони потрапили.

Автори фотографій – члени відокремленого підрозділу ГО "Всеукраїнське об'єднання "Українці Донбасу і Криму" в Коломиї:

Євгенія Салахова (Алчевськ, Луганська область)

Оксана Суботовська (Донецьк)

Олеся Голод (Крим, м. Ялта)

Лілія Золотарьова (м. Антрацит, Луганська область)

Діти-переселенці з м. Антрацит Луганської області: Іван Золотарьов, учень 7 класу СШ №1 в м. Коломиї та Поліна Золотарьова, учениця 5 класу СШ №1 в Коломиї.

Чого прагнуть ці люди? – миру та злагоди в країні, добробуту та розквіту нашої Івано-Франківщини, бути причетними до змін на краще життя, відчувати себе частинкою єдиної громади та вписати в свою біографію яскраві сторінки нового життя на Коломийщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: