fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Перевести весь штат обласної лікарні в двірники і набрати випускників медуніверситету, – у Франківську зареєстрували провокативну петицію

Перевести весь штат обласної лікарні в двірники і набрати випускників медуніверситету, – у Франківську зареєстрували провокативну петицію

Суспільство 11:30, 02.05, 2017

На сайті електронних петицій до міської влади Івано-Франківська з'явилася петиція, яка пропонує поповнити медиками штат міських двірників. Відомо, що у Франківську тривалий час є дефіцит працівників з прибирання вулиць міста.

Петицію зареєстрували 29 квітня. Наразі її підтримали 9 чоловік із 250, що потрібно, аби петиція потрапила на розгляд до міської влади Франківська.

“Одночасно перевести весь штат ОКЛ в двірники ЖКХ. Одночасно сформувати новий штат ОКЛ з цьогорічних випускників ІФНМУ”, – вимагає петиція.

“Беручи до уваги, що прокуратура визнала факт хабаря Копчака О. М., а також неможливості вручити підозру, бо останній у відпустці.

Враховуючи, що штат ОКЛ вчинив масовий прогул і задекларував підтримку хабарів, а ІФОАХУ заради покриття злочину поширює в ЗМІ деталі, які містять лікарську таємницю. Деонтологічні принципи заміщуються ступенем спорідненості лікарського оточення.

Питання працевлаштування молоді після закінчення інституту також є актуальним.

Зважаючи, що Департамент ЖКГ має брак операторів прибирання вулиць, тоді лікарі ОКЛ матимуть нагоду заробити необхідну їм суму.

Таким чином це поможе:

1. Очистити лікарні від корупції

2. Зробить місто чистішим

3. Працевлаштують молодь

4. Підтвердить неупереджені дії компетентних органів”, – вважає автор петиції.

І посилається при цьому на ст. 32, 49 КУ, ст. 283-286 ЦКУ, ст. 184, 368-2 ККУ.

Зважаючи на формулювання та адресацію, петиція має провокативний характер – виконати її навіть за умови підтримки буде неможливо. Міська влада Франківська не має повноважень впливати на штатний розпис Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

Нагадаємо, 24 квітня завідувача відділення обласної лікарні правоохоронці затримали на хабарі у 4100 гривень. У таку суму медик оцінив проведення операції та видачу виписки про проходження лікування.

Через кілька днів лікарі Івано-Франківської обласної клінічної лікарні влаштували акцію протесту на підтримку заввідділення лікарні, який узяв з хворого гроші за довідку.

Медики з обласної лікарні заступилися за колегу, який погорів на хабарі. Кажуть – то подяка. Вони виступили із відповідною заявою.

“Це був виступ проти системи”, – прокоментувала головний лікар Франківська Марія Бойко мітинг медиків під ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: