fbpx

Перші квитки до Чехії запропонували зі значними знижками

Суспільство 19:13, 25.06, 2017

За дисконтною програмою знижка можлива до 1000 гривень.

Перші залізничні квитки до Чехії можна буде придбати зі знижкою до 1000 гривень. Про це повідомив керівник Укрзалізниці Войцех Бальчун у Фейсбук.

За його словами, перші три квитки у кожному продажу, що відкривається, в сполученні Київ – Прага – Київ будуть продаватися з дисконтом.

"За угодою між ПАТ "Укрзалізниця" та АТ "Чеські залізниці" встановлено спеціальні тарифні умови та умови реалізації проїзних документів на окремо виділені три місця для проїзду в сполученні Київ – Прага – Київ", – написав Бальчун.

Він зазначив, що така поїздка зі знижками може бути оформлена тільки від/до станцій Київ та Львів до/від станцій Чехії (Словаччина – тільки транзитом). Придбати квитки до Чехії чи з Чехії в Україну за дисконтом можна як "туди та зворотно", так і тільки в одному напрямку "туди" або "зворотно".

Голова Укрзалізниці наголосив, що спеціальні тарифні умови не комбінуються з іншими пропозиціями, у тому числі і дитячими квитками. Квитки за дисконтом не можна повернути, обміняти та переоформити.

"Порівняйте переваги дисконту: вартість проїзду станом на 22 червня за дисконтною програмою у сполученні Київ – Прага – 1891,70 гривень (64,0 євро); Львів – Прага – 1513,95 гривень (51,0 євро). Квитки за звичайним тарифом на цю ж дату для міжнародного сполучення Київ – Прага – 2868,05 гривень (98,6 євро); Львів – Прага – 2403,12 гривень (82,6 євро)", – підсумував Бальчун.

Раніше в Укрзалізниці назвали ціну квитків до Болгарії. Вартість квитка на проїзд у причіпному купейному вагоні Львів – Варна складає близько 2430 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: