fbpx

Перспективи галузі птахівництва у Тлумацькому районі

Суспільство 18:56, 08.08, 2014

Галузь птахівництва є однією з перспективних галузей господарства Тлумацького району, яка дозволить забезпечити населення високоякісними продуктами харчування, витримати конкуренцію на внутрішньому ринку і знайти шляхи виходу на зовнішній ринок.

Саме тому районна державна адміністрація приділяє значну увагу підтримці господарств, які орендують приміщення для розведення індиків, передає КУРС з посиланням на Івано-Франківську ОДА.
 

ТзОВ "Добробут Прикарпаття", що працює у селі Гарасимів, провело реконструкцію чотирьох тваринницьких приміщень, в яких вже розміщені індики. В цей час закінчується реконструкція п’ятого. З початку року в господарстві налічувалось понад 7 тисяч шт. птиці, а в липні поголів’я птиці поповнили ще на 14 400 шт. Таким чином, станом на 1 серпня поточного року господарством утримується понад 20 тис. шт. індиків. До кінця місяця частина птиці піде на забій, натомість буде завозитись наступна партія в кількості 7200 шт. Таку ж кількість індиків планується завезти у жовтні цього року в п’яте тваринницьке приміщення.

В селі Будзин працює фермерське господарство "Рів’єра", яке проводить переобладнання тваринницьких приміщень для утримання 14 тис. шт. індиків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: