fbpx

Петро Шкутяк просить опонентів дати працювати новообраному меру Франківська

Політика 14:17, 04.12, 2015

Депутат Івано-Франківської міської ради від БПП "Солідарність" Петро Шкутяк закликав громадських активістів не виступати у ролі прокурорів чи суддів щодо оцінки перших рішень міської ради.

Як повідомляв КУРС, громадські активісти Івано-Франківська оскаржуватимуть у суді перші рішення міськради.

"Якщо сформований позов, то суд встановить за законом, хто порушив, а хто не порушив. Після того будемо ствердно говорити, хто порушив закон", – відзначив Шкутяк.

За його словами, представники БПП "Солідарність" після першого туру виборів міського голови пропонували іншим політсилам обговорити проекти рішень. Однак всі чекали команди партійного керівництва.

"У другому турі обраний міський голова, він був нашим опонентом на виборах. Наше бачення було таке: якщо вже обрали, то давайте починаємо роботу", – закликав депутат.

Петро Шкутяк пояснив, що БПП "Солідарність" підтримала кандидатури секретаря і заступників мера, тому що це відповідальність міського голови.

"Він ще не зробив нічого доброго і нічого поганого, але не давати з першого дня йому працювати – це неправильно. Ми вирішили дати можливість робити йому роботу. Для нас немає ворогів у міській раді, у нас є опоненти, але ми готові щодо розвитку міста з усіма співпрацювати", – підсумував Шкутяк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: