fbpx

Під Мар'їнкою від кулі снайпера загинув військовий

Суспільство 22:17, 07.08, 2017

Загалом кількість обстрілів зменшилася, штаб АТО пов'язує стабілізацію обстановки зі спекотною погодою та можливістю пожеж.

У штабі АТО констатують, що в понеділок, 7 серпня, оперативна обстановка в зоні проведення АТО стабілізувалася, кількість обстрілів зменшилася, проте під Мар'їнкою від кулі снайпера загинув український військовий. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

"За нашими оперативними даними, насамперед це пов’язано зі спекотною погодою та можливістю виникнення пожеж, у яких місцеві жителі звинувачуватимуть бойовиків", – ідеться в повідомленні.

У той же час, як зазначається, на Приморському напрямку вдень повної тиші не було. Близько 13 години від кулі снайпера загинув український боєць неподалік Мар’їнки. Також бойовики випустили дві міни калібру 120 міліметрів по позиціях сил АТО на підступах до Широкиного. 

На Донецькому напрямку під гранатометний вогонь потрапили українські опорні пункти.

Як повідомлялося, за минулу добу, 6 серпня, бойовики терористичних організацій на Донбасі 18 разів порушили перемир’я. Троє українських захисників отримали бойові поранення. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: