fbpx

Під Пісками у сил АТО втрати: загинув керівник розвідки

Суспільство 13:14, 20.11, 2016

На Донбасі в районі населеного пункту Піски ЗСУ зазнали втрат в боях з російсько-терористичними силами. Загинув виходець з Донецької області Костянтин Шрамко, який був командиром підрозділу розвідників.

"Сьогодні в Пісках (Донецьк) загинув Костянтин Шрамко. Костянтин був керівником підрозділу розвідки спочатку в батальйоні/полку Дніпро-1, а згодом – в 128 горно-піхотній ОМБр", – повідомив волонтер Олексій Цистан.

За його словами, боєць нерідко бував на "нульовці" на території, контрольованій противником, виконуючи бойові завдання.

"Як і про кожного розвідника, інформації я про нього мала мало, тому перевіряла через інших детально і досить довго. Сьогодні читаю, що це була унікальна людина!" – відгукується Галина Ярцева.

Вона розповіла, що Костянин Шрамко був родом із Донецької області, з населеного пункту Покровське. Щодо його загибелі відомо тільки, що бійця разом з його товаришами по зброї накрили мінометами.

"19.11.2016 в Пєсках, під мінометним обстрілом, загинув Костянтин Шрамко. Боєць 128-ї горно-піхотної ОМБр, колишній боєць Полку "Дніпро-1", справжній Патріот України, чудовий товариш та вірний син Донбасу", – розповіла жителька Дніпра Наталя Бущук. 

Бойовики незаконних збройних формувань за минулу добу 36 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбук.

На маріупольському напрямку противник з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї вів вогонь по Широкиному, Красногорівці, Зайцевому, Мар'їнці, Водяному, Павлополю. По Широкиному вогонь вела 152-мм артилерія, стріляв і танк.

На луганському напрямку з мінометів, гранатометів, зенітних установок і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли Кримське, Новозванівку, Оріхове, Новоалександрівку.

На донецькому напрямку в районі Зайцевого, Авдіївки, Опитного і Луганського по українських позиціях ворог вів вогонь із мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

За офіційними даними, за минулу добу в зоні війни був поранений один український військовий.

Нагадаємо, в суботу, 19 листопада, в лікарні імені Мечникова у Дніпрі помер 19-річний боєць АТО Віталій Шостак, який після тяжкого поранення в промзоні Авдіївки ще три тижні боровся за життя. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: