fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Під ЦНАПом крики і свист: через ажіотаж з реєстрацією в дитсадок люди не можуть скористатися іншими послугами Центру. ВІДЕО

Під ЦНАПом крики і свист: через ажіотаж з реєстрацією в дитсадок люди не можуть скористатися іншими послугами Центру. ВІДЕО

Суспільство 09:55, 01.06, 2016

Люди, які відстояли ніч біля івано-франківського ЦНАПу для реєстрації дітей у садок "Вишиванка", не пропускають до Центру нікого поза чергою.

Під ЦНАПом галас і свист: о 9:00 у приміщення Центру за чергою впускають охочих отримати талон на реєстрацію дитини до нового дитсадка "Вишиванка", що на Пасічній. Молоді батьки взялися за руки і не пропускають до Центру нікого, хто прийшов в інших справах – здати декларацію чи документи на приватизацію житла. 

"Я проїхав 70 кілометрів, аби здати папери, і що  маю тепер дивитися на цей бордель?"  обурюється старший чоловік, якого такий ажіотаж під Центром заскочив зненацька. 

Спроби одного підприємця переконати збуджену чергу, що він лише здає декларацію, також не мали успіху. Люди запевняють, що наступні три дні ЦНАП працюватиме лише для реєстрації дітей у "Вишиванку" і навідріз відмовляються пропускати будь-кого поза своїм списком. 

Як писав КУРС, сьогодні, 1 червня, в Івано-Франківську почалася реєстрація у ДНЗ. Реєстрація у новий дитсадок "Вишиванка" викликала небачений ажіотаж: вже відучора до ЦНАПу сформувалася велетенська черга. В такий спосіб батьки самоорганізувалися, аби не допустити зловживань із реєстрацією. На ранок у списку перебували приблизно 300 осіб. Перші 70 талонів, які планували роздати протягом дня, вручили за півгодини. Однак черга не розходиться: решта батьків налаштовані чекати і наступну добу, аби отримати омріяний талон на реєстрацію дитини у "Вишиванку". 

Ніч під ЦНАПом минула спокійно, вранці одній жінці в черзі стало погано і до неї викликали "швидку". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: