fbpx

Під вікнами мерії у Франківську відновили незаконне будівництво. ФОТО

Суспільство 22:50, 07.03, 2016

На вулиці Мельничука неподалік міської ради в Івано-Франківську продовжується незаконне будівництво.

Фото будівельних робіт виставила у Фейсбуці франківчанка Оксана Іваночко.

"Декілька місяців тому мешканцями сусіднього будинку, що по вулиці Грушевського, 17, на всіх рівнях піднімалося питання щодо цієї будови. Можемо згадати деталі: жодних дозвільних документів, декілька судових рішень щодо призупинення цього будівництва – але це питання до влади, нам же як сусідам було обіцяно, що на майданчику, що перед нашими вікнами, буде одноповерхова прибудова. Але домовленості для цих людей не варті нічого – декілька днів тому почався другий етап цієї забудови, і, судячи з масштабів і замурованих вікон, поверхів буде багато. Сьогодні звертаюся за підтримкою через ФБ, а вже в середу до всіх відповідних державних органів. Це ще один тест на те, що править в нашому місті  закон чи гроші",  написала у мережі Оксана Іваночко.

У грудні 2014 року, як писав КУРС, прокуратурою міста Івано-Франківська було розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва у середмісті Івано-Франківська  на Мельничука 14, 16.

На той час будівництво вело ТОВ "Станіславська будівельна компанія". Прокуратура з’ясувала, що будівництво проводиться з грубим порушенням містобудівного та земельного законодавства, зокрема без правовстановлюючих документів на користування земельною ділянкою та без одержання містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: