fbpx

Пластунка з Франківська взяла участь у крайовому таборі Великої Британії

Суспільство 14:56, 03.09, 2017

Пластуни з України взяли участь у крайовому таборі Великої Британії. Серед них – Ярина Піхманець, юначка з куреня ч.22 ім. М. Підгірянки Івано-Франківської станиці.

На Фейсбук сторінці Пласт Івано-Франківська повідомляють, що пластуни з України взяли участь у крайовому таборі Великої Британії і серед них франківчанка – Ярина Піхманець, пишуть Вікна.

Перші два тижні серпня на пластовій оселі “Верховина” у Північному Вельсі традиційно відбувається крайовий табір Великої Британії. Пластуни вже багато десятиліть з’їжджаються зі своїх міст у мальовничий куточок поблизу узбережжя Ірландського моря, йдеться на сайті Пласту.Доброю традицією став приїзд виховників та юнацтва з України. Цьогоріч туди приїхала група з 11 осіб – 3 виховників та 8 юнаків і юначок.

У рамках табору відбулася зустріч із представницею України у Великій Британії Наталією Галібаренко в стінах Посольства у Лондоні.

Для “Верховини” табір став найчисельнішим за останні роки – загалом 75 пластунів таборували водночас на підтаборах юнацтва та новацтва.

“Безцінний досвід, насичена програма, крутезні люди, неймовірні емоції – ось як можна описати ці 3 найкращі тижні мого літа”, – поділилася враженнями  Ярина Піхманець, 22 курінь ім. М. Підгірянки."

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: