fbpx

По дамбі, що на Набережній у Франківську, п'яний водій тікав від поліції – подробиці погоні

Суспільство 11:59, 24.06, 2017

Щоб затримати нетверезого водія, який не корився наказам поліції зупинитися, патрульні вдалися до пістолета.

Учора ввечері патульні мали пригоду з неадекватним водієм сірої "Лади". 

Сьогодні поліцейські повідомили подробиці випадку. З'ясувалося, що водій за кермом автомобіля був агресивним і нетверезим. 

Патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Набережна, 6 по дамбі їздить сірий ВАЗ. Поліцейські, що прибули на місце, побачили, що авто "бриє" вздовж річки. Водію зрозумілими жестами дали вказівку зупинитись, на що він додав газу в бік поліцейських.

З пробуксовкою ВАЗ помчав на патрульних – ті встигли відскочити і привідкрити дверцята свого автомобіля. Після цього водій газонув у бік вулиці Довженка. Патрульні – за ним.

За 500-700 метрів перед пішохідним мостом один з патрульних вибіг зі службового авто на дамбу та помітив, що авто порушника знову повільно рухається в його бік. Інспектор знову подав сигнал зупинитись, на що водій знову натиснув педаль газу, ледь не збивши його. Поліцейський встиг оголити пістолет та розбити ним вікно з боку водія.

Автомобіль знову газонув і зник, а вже через кілька хвилин його знайшли покинутим. В бардачку був страховий поліс В, прописаний на вулиці Тичини.

Свідки бачили, як водій втікав з покинутого авто, виразно знаходячись у стані алкогольного сп'яніння.

Пізніше патрульні з'ясували, наскільки нетверезим був водій "ВАЗа"  1,72 проміле. Його знайшли вдома  чоловік встиг добігти додому на Набережну, переодягнувся і здійснив завідома неправдивий виклик на лінію 102 про угон його авто.

Патрульні склали протокол за водіння у нетверезому стані та злісну непокору поліції (ст. 130).

На випадок у мережі відреагували франківські активісти.

"Шановні владні "ґазди", перекрийте, будь ласка, виїзд на дамбу біля гаражного кооперативу (навпроти муніципального центру), що по вулиці Набережній (або хоча б поставте там знак, що в'їзд заборонено). А то рагулі щовечора гасають, незважаючи на дітей та перехожих. А є такі, що приїжджають на річку і їм лінь перейти через дамбу. Вони заїжджають ледь не на пляж. Ви ж там зруйнували частину дамби, зробивши заїзд для будівельної техніки", – звернувся в мережі до міського голови Франківська та начальника Департаменту комунальної політики Тарас Дем'янів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: