fbpx

Податкові міліціонери з Прикарпаття вирушили в зону АТО

Суспільство 12:52, 13.06, 2016

П'ятеро працівників оперативного управління Головного управління ДФС в області, з яких двоє – новобранці, вирушили у зону проведення антитерористичної операції для проходження служби в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби "Фантом".

Підтримати та провести бійців на Схід України прийшли їхні рідні, друзі та колеги, провідомляє прес-служба ДФС.

Cвої настанови "фантомівцям" дав заступник начальника ГУ ДФС в області Віктор Глушпенко. "Це нелегке випробування, тому дотримуйтесь дисципліни, з честю виконуйте завдання, поставлені перед вами, бережіть один одного і пам’ятайте, що вдома за вас щодня хвилюються рідні і чекають повернення", – сказав він.

Загалом, з квітня 2015 року на сході країни в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби "Фантом" несли службу 24 податківці Івано-Франківщини, з яких ще 5 на сьогодні перебувають у зоні АТО. 

Спеціальний підрозділ Державної фіскальної служби "Фантом" здійснює контроль за переміщенням осіб та протидіє незаконному перевезенню товарів через умовний кордон вздовж лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей. Завдяки роботі працівників органів ДФС на ринки України не потрапила значна кількість контрабандних та фальсифікованих товарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: