fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Пограбування року по-франківськи: грабіжники викрали майже 15 кг золота в торгового представника одеського ювелірного заводу

Пограбування року по-франківськи: грабіжники викрали майже 15 кг золота в торгового представника одеського ювелірного заводу

Суспільство 11:28, 05.04, 2017

Як встановили слідчі, грабіжників, що викрали майже 15 кг золотих прикрас, було двоє. Розпочате кримінальне провадження за ст. 186 ч. 5 ККУ - грабіж в особливо великому розмірі, вчинений злочинною групою.

Як повідомили КУРСу у секторі комунікацій головного управління Нацполіції в області, потерпілим у вчорашньому пограбуванні під магазином "Велес" виявився мешканець Одеси – підприємець, представник ювелірного заводу "Золотий лелека", який розвовив місцевим крамницям ювелірну продукцію. 

Зловмисників було двоє, один із них потрапив у камеру спостереження, однак на них були балаклави. Коли підприємець відлучився від припаркованої машини до магазину, один із грабіжників розбив заднє скло і вихопив сумку з коштовностями – 15 кг золотих виробів 585 проби.

Інший зловмисник чекав спільника у машині "Фольксваген Бора". Вони втекли з місця злочину в нпарямку Вовчинців. Автомобіль злочинці покинули на польовій дорозі між селами Вовчинці і Колодіївка. Намагалися підпалити машину, але загорання помітили люди і викликали пожежників та поліцію. Вогонь вдалося оперативно загасити, автомобіль зазнав незначних пошкоджень. Грабіжників затримати за гарячими слідами не вдалося.

На місці працювала слідчо-оперативна група – знято відбитки пальців, проводяться слідчі дії. Розпочато кримінальне провадження за ст. 186 ККУ – грабіж в особливо великому розмірі, вчинений злочинною групою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: