fbpx

Покоління, які виросли в незалежній державі, зможуть змінити сиcтему, – Дерев’янко. ВІДЕО

Політика 13:56, 29.08, 2016

За 25 років незалежної України виросли нові покоління молодих українців – сильних, вільних, з європейськими цінностями та новим світоглядом. Ці люди повинні бути при владі, адже вони зможуть будувати Україну такою, про яку ми мріємо.

Про це заявив народний депутат від партії “ВОЛЯ” Юрій Дерев’янко у програмі “Гість студії” на телеканалі ТРК “Надвірна”, повідомляє прес-служба “ВОЛІ”.

Дерев’янко зазначив, що за 25 років незалежності у нас все ще збереглось багато радянщини та негативних речей, зокрема у владі. Але за ці роки виросли нові покоління, з новими баченнями та світоглядом. 2,5 роки назад вони показали, як можна змінити країну.

“Вони сказали ні, коли президент Янукович зрадив український вибір і цінності і хотів позбути Україну незалежності. З такими людьми ми маємо можливість зараз будувати країну такою, про яку ми мріємо”, – наголосив Дерев’янко.

Нардеп переконаний, що ті люди, які народились і виховувались в незалежній країні, мають зовсім інші цінності, аніж ті, що зараз знаходяться при владі. Тому вони повинні помінятись місцями.

“Люди, які є європейцями за світоглядом та ментальністю, повинні керувати країною. Покоління молодих українців, народжених вільними, – воно уже є сильним, і сьогодні вони захищають Україну на фронті, вони є на різних рівнях влади. Вони по-іншому сприймають все, що відбувається, і я переконаний, що з такими людьми ми швидко змінимо систему”, – наголосив Дерев’янко.

Юрій Дерев’янко акцентував, що зараз, в 21 сторіччі, ми маємо жахливу війну, і владу треба змінювати в такий спосіб, щоб наша держава не стала здобиччю агресора.

“Саме цим і зловживають ті, хто сьогодні при владі. Коли ми говоримо про нечесні, навіть злочинні рішення, то завжди чуємо, що в нас війна, що ми не повинні критикувати владу і говорити те, що не подобається владі. Ні, ми повинні, влада має бути підзвітна народу. Влада має виконувати волевиявлення українців”, – зазначив нардеп.

За словами Дерев’янка, влада повинна не лише виголошувати гасла, а, рухаючись в європейському напрямку справді щось робити. Влада повинна розуміти, що політика грабунку і оббирання українців повинна бути припинена. Має бути політика розвитку, надії, добробуту – це те, чого нам зараз бракує.

“Ми не повинні розчаровуватись і зневірюватись, ворог цього і чекає, щоб нами було легко маніпулювати і керувати. Нам треба зрозуміти, що маємо власну державу, власну країну, гідну громаду, і ми повинні бути активними, щоб відновити нашу Україну”, – наголосив нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: