fbpx

Поліцейські натрапили на п'яного злодія, який заснув на березі річки

Суспільство 16:06, 21.10, 2016

30-річний мешканець Долинського району обікрав помешкання на Снятинщині.

До чергової частини Снятинського відділення поліції звернулася 35-річна жінка з повідомленням про крадіжку з її будинку, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці встановили особу та затримали зловмисника. Ним виявився 30-річний мешканець Долинського району, який уже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Як з’ясували правоохоронці, того дня зловмисник приїхав до своєї сестри у гості. Але по дорозі ще зайшов до будинку односельчанки. Помітивши, що вдома нікого немає, за допомогою зубила, знайденого у господарстві заявниці, він зламав вхідні двері будинку та проник до приміщення. Трохи понишпоривши, знайшов алкогольні напої, а в іншій кімнаті мобільний телефон із зарядним пристроєм та привласнив їх. Після цього пішов на берег річки, випив викрадений алкоголь і заснув. Вранці його там застали працівники поліції.

У скоєному зловмисник зізнався. Крадений телефон вилучено та повернено власниці.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: