fbpx

Поліція намагалася приховати ДТП за участю голови Верховинської райради. ФОТО

Суспільство 11:07, 26.05, 2016

Поліцейських застали за прибиранням місця ДТП, яку скоїв голова райради Іван Шкіндюк. Розбитий службовий автомобіль Шкіндюка правоохоронці намагалися сховати від журналістів у гаражі.

Як повідомляв КУРС, дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора, 25 травня, приблизно о 19.00 при виїзді з Верховини. Голова райради Іван Шкіндюк на службовій машині "Chevrolet" злетів з дороги у русло Чорного Черемоша. У ДТП посадовець отримав травму голови і був госпіталізований. Повідомлялося також, що в машині Шкіндюка була пасажирка.

На місце ДТП виїхали журналіст "Дорожнього контролю" Віталій Мацьоцький і помічник народного депутата Назар Александрук. Вони застали поліцейських за прибиранням місця ДТП. Згодом журналіста грубо виштовхали з гаража, заважаючи відзняти розбите службове авто Шкіндюка.

"Коли ми приїхали на місце ДТП, там вже посилено доприбирували залишки від авто працівники поліції. Побачивши нас, вони поспіхом вирушили на "невідкладне завдання". Ми також поїхали до відділення поліції, де побачили, що авто Верховинської райради поспіхом ховають в гараж. Побачивши нас, особи, що були біля гаража, почали чинити перешкоджання, хоча я та помічник нардепа показали посвідчення. Потім нас запустили в гараж, щоб ми відзняли авто, але згодом передумали та виштовхали з нього. В цій штовханині брали участь як поліцейські, так і невстановлені місцеві "йовбаки". Згодом на місце приїхав начальник поліції, який дав доручення провести службову перевірку щодо перешкоджання роботи журналіста та помічника нардепа. Всі троє працівників були в нашій присутності освідчені на стан алкогольного сп'яніння, результати – тверезі", – повідомив Мацьоцький.

Винуватець ДТП голова Верховинської районної ради Іван Шкіндюк раніше працював у міліції, згодом керував районною податковою. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: