fbpx

Поліція оприлюднила фото з місця аварії на Тлумаччині, де постраждали п'ятеро підлітків

Суспільство 14:55, 27.06, 2016

Як встановила поліція, вчора ввечері місцевий 60-річний житель, керуючи власними "Жигулями", на сільській вулиці не впорався з управлінням машиною та вчинив наїзд на групу дітей, які рухалися узбіччям дороги в попутному напрямку.

В результаті аварії три дівчинки і два хлопці отримали травми різної тяжкості та були доставлені до лікарні. Після огляду медиків двом призначили амбулаторне лікування, а трьох – госпіталізували.

Близько першої години ночі поліцейські, перевіряючи ймовірну причетність до ДТП транспортних засобів передусім місцевих жителів, відшукали машину з характерними пошкодженнями в одному з господарств села, де трапилася аварія. Виявилося, що 60-річний чоловік після автопригоди загнав автомобіль в гараж, а сам ліг спати. Він керував автівкою напідпитку.

"Як і в абсолютній більшості аварій за участю дітей, які останнім часом сталися на Прикарпатті, діти з Тлумаччини постраждали через безвідповідальність дорослих, які сідають за кермо нетверезими або ж нехтують Правилами дорожнього руху. Прикро, що юні пішоходи чи пасажири не можуть вплинути на такі ситуації і просто стають їх заручниками. Але ж дорослі, які байдуже спостерігають, як п'яні водії виїжджають на дорогу, не замислюються, що на їхньо шляху можуть опинитися, не дай Бог, і їх діти чи близькі люди?" – прокоментувала фото в соцмережі офіцер прес-служби поліції Зорина Кречко. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: