fbpx

Поліція попередила про жорстке реагування на провокації під час масових заходів 8 та 9 травня

Суспільство 20:17, 07.05, 2017

В Україні під час масових заходів 8 та 9 травня правопорядок забезпечуватимуть близько 16 тисяч правоохоронців, повідомили у департаменті комунікації Національної поліції України.

За інформацією поліції, у масових заходах 8 травня планується задіяти близько 3,5 тисяч правоохоронців, а 9 травня – близько 12,5 тисяч працівників Національної поліції України та Національної гвардії.

Зазначається, що, за попередньою інформацією, 8 травня з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення по всій країні заплановано проведення більш ніж 400 заходів. Участь у них братимуть близько 60 тисяч громадян.

"9 травня, з нагоди відзначення 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, буде проведено більш ніж 1200 заходів по всій країні за участі майже 400 тисяч осіб", – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що голова Національної поліції України Сергій Князєв наголосив на тому, що поліція буде жорстко реагувати на будь-які провокації під час проведення масових заходів в Україні.

Нагадаємо, 8 та 9 травня в Україні відзначають Дні пам'яті та примирення. 29 травня президент України Петро Порошенко підписав указ про відзначення цих днів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: