fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Поліція порушила кримінальну справу за фактом блокування потяга Перемишль – Львів 10 вересня, – Дерев’янко

Поліція порушила кримінальну справу за фактом блокування потяга Перемишль – Львів 10 вересня, – Дерев’янко

Політика 11:25, 13.10, 2017

Національна поліція порушила кримінальну справу після звернення народного депутата Юрія Дерев’янка про блокування посадовими особами з України відправлення потяга Перемишль – Львів 10 вересня на території Польщі.

Про це йдеться у відповіді Національної поліції України народному депутату, члену Ради партії РУХ НОВИХ СИЛ Юрію Дерев'янку.
 

В поліції повідомили, що розглянули повідомлення депутата про вчинення кримінального правопорушення службовими особами залізничної станції Броди регіональної філії "Львівська залізниця".

"Повідомляємо про те, що 27.09.2017 Бродівським відділом поліції Злочівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області за викладеними у Ваших повідомленнях про вчинені кримінальні правопорушення відомостями розпочато досудове розслідування в кримінальному провадженні № 12017140160000616 за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України",  йдеться у відповіді Нацполіції. 

Нагадаємо, Юрій Дерев'янко звернувся до Національної поліції України із повідомлення про вчинення кримінального правопорушення службовими особами, які заблокували відправлення потяга Перемишль – Львів 10 вересня, на якому збиралися вирушити в Україну лідер РНС Михайло Саакашвілі, народні депутати, журналісти та звичайні пасажири. Після блокування відправлення потяга було прийнято рішення їхати автобусом через пункт пропуску "Шегині".

Депутат просив Нацполіцію внести відомості про вчинене кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати досудове розслідування, а також притягнути винних осіб до передбаченої законодавством відповідальності.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: