fbpx

Поліція просить прикарпатців підтримати благодійну акцію на підтримку учасників АТО

Суспільство 14:19, 30.11, 2016

Благочинні заходи під гаслом "Боже, нам єдність та щедрість даруй" пройдуть у трьох містах Прикарпаття: Коломиї, Калуші та Івано-Франківську 14, 15 та 16 грудня. Їх метою є допомога бійцям АТО, дітям-переселенцям та правоохоронцям, які проходять там службу.

У програмі заходів передбачено виступи Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України, ансамблю пісні і танцю "Патруль" Головного управління Національної поліції в Луганській області. Окрім того, до концертної програми долучать виступи місцевих дитячих творчих колективів.

Концерти відбудуться у м. Коломия – 14 грудня у Палаці культури Народний дім (поч. о 17.00 годині), у м. Калуш – 15 грудня у Палаці культури "Юність" (поч. о 17.00) та у м. Івано-Франківськ – 16 грудня в Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. Івана Франка (поч. о 18.00), інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

"Передусім звертаємося за допомогою та підтримкою до приватних підприємців області, щоб посприяли у забезпеченні бійців необхідним інвентарем: медикаментами, паливно-мастильними матеріалами, продуктами харчування, одягом та іншими потрібними речами, – йдеться у повідомленні.  Також просимо усіх небайдужих громадян, студентську та учнівську молодь долучитися до благодійної акції і віддати частинку серця тим, хто потребує вашої допомоги і підтримки. Особливо звертаємося до талановитих прикарпатців, творчих та обдарованих дітей з проханням виготовити своїми руками сувенірну продукцію довільної форми виконання та запропонувати на акційний продаж охочим, які візьмуть участь і прийдуть на заходи, а виручені кошти скерувати на допомогу дітям-переселенцям та бійцям АТО",  йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: