fbpx

Поліція провела обшук у серійного злодія: просять франківців упізнати своє майно. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 18:51, 04.04, 2017

В Івано-Франківську під час обшуку в помешканні раніше судимого чоловіка знайдено речі невідомого походження.

Правоохоронці Івано-Франківського відділу поліції під час проведення обшуку в помешканні 36-річного жителя міста, в ході розпочатого раніше кримінального провадження, виявили та вилучили 102 одиниці різного виду речей, які, вважають, можуть бути викраденими, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Обшуки провели сьогодні за ухвалою Івано-Франківського суду. Під час обшуку правоохоронці вилучили одяг та взуття із цінниками, жіночі прикраси (біжутерію), побутову техніку, електроінструменти, прилади для опалення, в'язки ключів, документи, господарські приладдя, тощо. 

Чоловік не зміг пояснити правоохоронцям походження вищевказаних речей, як і не надав підтверджуючих документів щодо законності їх придбання. Тому припускають, що ці речі можуть бути викраденими. 

Як було встановлено, зловмисник в минулому притягувався до кримінальної відповідальності та мав судимість за скоєння майнових злочинів. 

У зв’язку з цим начальник Івано-Франківського відділу поліції ГУНП в області Ростислав Прокопчук упевнений, що ці речі є викраденими, тому звертається до містян упізнати своє майно та повідомити до відділу поліції. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: