fbpx

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактами повідомлень про замінування у Франківську

Суспільство 17:39, 31.03, 2016

За результатами проведених в приміщеннях готелю "Надія" та Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу перевірок працівники поліції вибухових пристроїв не знайшли.

За фактами повідомлень із зазначеним часом ймовірних вибухів працівники слідчо-оперативної групи із залученням вибухотехніка та кінолога зі службовою собакою проводили перевірку на наявність у зазначених місцях вибухонебезпечних пристроїв, в результаті якої інформація не підтвердилася, вибухових пристроїв не знайдено, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

За цими фактами слідчим підрозділом Івано-Франківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Тепер правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб зловмисників.

Нагадаємо, сьогодні, 31 березня, на електронну пошту служби ДСНС надійшло повідомлення про замінування Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу і готелю "Надія".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: