fbpx

Поліція розшукує шахраїв, які вчора ошукали трьох прикарпатців

Суспільство 12:40, 19.07, 2016

Правоохоронці застерігають прикарпатців бути обачними в ситуаціях із телефонними шахраями, перевіряти інформацію, почуту від них, та не повідомляти персональних даних банківських карток.

До Івано-Франківського відділу поліції звернувся 43-річний місцевий житель із заявою про зникнення з карткового рахунку грошей. Чоловік розповів, що напередодні на його мобільний телефон зателефонував невідомець, який представився працівником безпеки місцевого банку. Під час спілкування з потерпілим зловмисник увійшов у довіру і шахрайським шляхом заволодів його коштами в сумі 14 145 гривень, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Повідомлення такого ж змісту надійшло напередодні в поліцію від жителя Долини. За такою схемою зловмисник видурив у чоловіка майже 2 тисячі гривень.

Цього ж дня до поліції звернувся ще один ошуканий, 35-річний коломиянин. Встановлено, що чоловік через оголошення в мережі Інтернет хотів придбати автомобіль. Передоплату в сумі 7495 гривень перерахував на вказаний продавцем рахунок, утім, ні автомобіля, ні грошей, ні зв’язку із продавцем.

За кожним зверненням потерпілих від шахрайських дій працівники прикарпатської поліції здійснюють заходи щодо розкриття цих злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: