fbpx

Поліція встановила підозрюваних у розбійному нападі на родину у Долині

Суспільство 15:43, 17.08, 2016

Нагадаємо, подія трапилася близько другої години в ніч на 12 липня у місті Долина.

Четверо невідомих осіб у масках вчинили розбійний напад на оселю підприємця.

Зловмисники через вікно проникли до будинку, де застосували фізичне насильство щодо 57-річного господаря помешкання, а його дружину зв’язали скотчем. Нападники були у масках. Вони завдали потерпілому ножові колото-різані рани правої половини грудної клітки, верхніх кінцівок та забій живота. Під час нападу застосовували зброю. Викравши ювелірні вироби із золота та грошові кошти, втекли з місця події. Потерпілого чоловіка було доставлено до лікарні.

За цим фактом правоохоронці розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло…) Кримінального кодексу України.

В ході проведених пошукових заходів поліція встановила підозрюваних у вчиненні злочину. Ними виявилися два громадяни Грузії 1981 та 1988 років народження, один житель Долинського району 1976 р. н. та ще один житель міста Новоград-Волинський Житомирської області, якого поліція ще розшукує.

Вказані особи затримані в порядку ст. 208 КПК України, їм оголошено про підозру вчинення розбійного нападу на помешкання жителя райцентру. Стосовно підозрюваних суд обрав міру зпобіжного заходу у вигляді утримання під вартою, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Підозрюваних затримали працівники кримінальної поліції Івано-Франківщини спільно з колегами зі Львівщини на території Стрийського району сусідньої нам області під час пересування їх на автомобілі. За оперативною інформацією, злочинне угруповання мало намір вчинити розбійний напад на Івано-Франківщині.

В автомобілі зловмисників виявлено та вилучено автоматичний пістолет чеського виробництва "Скорпіон", гранату, пістолет із глушником, рукавиці, маски, біноклі, тощо. За результатами еспертизи, саме ця зброя застосовувалась під час розбійного нападу у Долині. Також правоохоронці провели обшуки в інших підозрюваних осіб, які, можливо, причетні до вказаного та інших злочинів.

Встановлено, що затриманий житель Долинщини мав судимість за вчинення майнових злочинів, а розшукуваний підозрюваний з Житомирщини притягався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотиків. Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: