fbpx

Поліція заперечує, що перешкоджала журналісту знімати розбитий в ДТП автомобіль голови Верховинської райради

Суспільство 17:21, 30.05, 2016

Журналіст газети "Дорожній контроль" Віталій Мацьоцький заявляє, що поліцейські заважали зафіксувати на відео наслідки ДТП за участю службової машини голови Верховинського райради Івана Шкіндюка. Правоохоронці заперечують.

Про це йдеться у сюжеті каналу "Інтер".

Нагадаємо, ввечері 25 травня відбулася ДТП за участю голови райради Івана Шкіндюка, який на повороті начебто не впорався з керуванням: авто, протаранивши відбійник, злетіло з дороги.

Як повідомляв КУРС, місцевий журналіст Віталій Мацьоцькій через кілька хвилин прибув на місці аварії. Він розповів, що побачив поліціянтів, які збирали уламки автомобіля. Потерпілого забрала швидка, розбиту машину – евакуатор.

"Як тільки ми приїхали в райвідділ, ми побачили, що дають команду евакуатора швидко виїжджати і намагаються закрити один з гаражів біля райвідділу. Ми підбігли туди. Нас майор запустив, щоб зняти автомобіль, але буквально через пару секунд нас почали звідти виштовхувати",  розповів журналіст Віталій Мацьоцькій.

Як це було, журналіст встиг зняти на мобільний.

Віталій Мацьоцький переконаний, що місцеві правоохоронці намагалися приховати, що голова райради Іван Шкіндюк в неробочий час їхав на службовій машині.

Натомість у поліції запевняють, нічого приховувати не збираються. Знімальній групі каналу "Інтер" дозволили зняти розбитий автомобіль.

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Взято аналізи проби крові на встановлення факту вживання або невживання алкогольних напоїв. В даний час ще результату немає",  сказав начальник Верховинського відділення поліції Богдан Сокіл.

Віталій Мацьоцькій з свого боку готує заяву до Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області про перешкоджання журналістській діяльності.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: