fbpx

Поліція затримала франківця, який завдав ножових поранень 27-річному чоловіку

Суспільство 19:45, 19.04, 2017

Вчора близько опівночі у дворі будинку, що в м. Івано-Франківську, трапилась суперечка між двома місцевими чоловіками, у ході якої один з них завдав декілька ножових ударів потерпілому, в результаті чого його в тяжкому стані доставлено до лікарні. Зловмисника затримали.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Після одержання повідомлення на місце події оперативно виїхали поліцейські, які з’ясували, що 27-річний франківчанин, відпочиваючи зі знайомою на лавці у дворі будинку, будучи добряче напідпитку, розпочав словесний конфлікт з іншим чоловіком, як пізніше встановлено, 26-річним франківчанином.

Згодом розлючений зловмисник пішов до квартири своєї знайомої та взяв кухонного ножа. Повернувшись на місце події, завдав ним кілька ударів потерпілому в область черевної порожнини. Побачивши закривавленого чоловіка, небайдужі перехожі викликали "швидку" та правоохоронців.

Медики діагностували потерпілому тілесні ушкодження у вигляді проникаючого поранення черевної порожнини, поранення бокової стінки живота, грудної клітки правого плеча та правого стегна.

Поліція затримала підозрюваного у хуліганстві та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень франківцю. При огляді місця події правоохоронці знайшли знаряддя злочину – ніж, який зловмисник викинув у каналізаційний люк. Кривдника затримали правоохоронці в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмисникові оголошено про підозру у вчиненні злочину. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. За цими фактами розпочато два кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: