fbpx

Поліція затримала косівчанина, який, будучи під слідством, продовжував продавати марихуану. ФОТО

Суспільство 13:23, 20.09, 2017

Вчора працівники Косівського відділу поліції затримали 34-річного косівчанина під час розслідування кримінального провадження. Чоловіка, перебуваючи під слідством за раніше вчинений злочин, пов'язаний з незаконним обігом наркотиків, викрили у збуті марихуани.

У ході слідчих дій поліція викрила місцевого жителя, який повторно незаконно збув марихуану коломиянину за 200 гривень. Про це повідомив начальник ГУНП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов на своїй сторінці у соцмережі.

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Згодом, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта, працівники поліції виявили 13 рослин конопель, а також пістолет ПГШ-790 з ознаками втручання та 7 патронів травматичної дії.

Наркотичні засоби, зброю та боєприпаси вилучили та направили на експертизу.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження, передбачені ч. 2 ст. 307(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 1 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: