fbpx

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка, тіло якого знайшли у Франківську перехожі

Суспільство 17:41, 06.10, 2016

11 вересня в Івано-Франківську перехожі знайшли тіло побитого чоловіка. За підозрою нанесення смертельних тілесних ушкоджень поліція розпочала кримінальне провадження та невдовзі затримала підозрюваного.

На повідомлення від громадян слідчо-оперативна група виїхала на місце події та виявила тіло, як пізніше було встановлено, 44-річного франківця, якого побачили перехожі 11 вересня близько 11.50 год. на одній з міських вулиць.

На підставі обґрунтованих доказів у справі правоохоронці встановили фігуранта злочину, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції в області.

Ним виявився 36-річний житель обласного центру. З’ясовано, що напередодні загиблий перебував у місцевому кафе. Коли ж повертався додому, на нього напав зловмисник, який, застосувавши фізичне насильство, заволодів майном потерпілого, зокрема золотим перснем та ланцюжком з хрестиком, а також рюкзаком з особистими речами. Після чого втік.

Наразі зловмисникові за нанесення тяжких тілесних ушкоджень з пограбуванням оголошено про підозру вчинених злочинів. Судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

Щодо інформації про підозрюваного, то він раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкі злочини. Зокрема, за скоєння крадіжок, грабежів та нанесення тілесних ушкоджень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: