fbpx

Поліція затримала прикарпатку, підозрювану у шахрайстві з оформленням віз

Суспільство 15:59, 14.10, 2016

Жінка за оформлення документів отримала від жителя Чернівецької області 200 доларів США, проте обіцяних документів не виготовила та гроші не повернула.

До Снятинського відділення поліції звернувся 27-річний житель Чернівецької області, який повідомив про шахрайські дії. Молодий чоловік пояснив, що звернувся до 30-річної жінки, яка займалася оформленням віз з працевлаштування та виїзду за кордон. Відповідно до вимог клієнт оплатив послуги. Проте замовник не виконала домовленостей та гроші клієнтові не повернула, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

За цим фактом правоохоронці розпочали досудове розслідування. Наразі поліція перевіряє причетність зловмисниці до подібного роду злочинів. Щодо підозрюваної проводяться слідчі дії.

Відповідно до санкції ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), за якою розпочато провадження, за заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: