fbpx

Поліцію просять розшукати молодиків, які у Богородчанах ледь не збили дівчину. ВІДЕО

Суспільство 10:38, 04.02, 2016

Вчора близько 9:30 у селищі Богородчани молодики на величезній швидкості ганяли по парку, ледь не збивши маленьку дівчинку, яка встигла відскочити у траву.

Таке повідомлення отримали патрульні поліцейські Івано-Франківська, йдеться на сторінці Патрульна поліція Івано-Франківська у Фейсбук.

Таке повідомлення ми отримали від нашого підписника@Vova Makar – Доброго вечора. Вчора близько 19:30 вечора в парку в Богородчанах молодики на величезній швидкості ганяли на машині, там, де проїздити взагалі заборонено, ледь не збивши маленьку дівчинку, яка відскочила в траву. В машині їх було чоловік 7 разом з дівчатами, віком вони не більше 16 років, невідомо, чи були права, невідомо, чи були напідпитку. Коли я їх попросив культурно від'їхати, вони поїхали, та потім повернулись і почали мені погрожувати. Повертались теж на величезній швидкості задом. Я після того побіг у відділення міліції, пояснив ситуацію і вони сказали: добре – і все. Запитання: Як показати тих молодиків? Є відео, будь ласка, прошу вас дуже, подивіться, Воно недовге, є номери машин, є свідки, знайшли і дівчинку, яка поверталась з гуртка зі школи. Допоможіть, будь ласка, допоки вони когось не збили машиною. Продовження відео тут: https://www.youtube.com/watch?v=XNPaoGNR3gI#IFPolice #НоваПоліція

Опубліковано Патрульна поліція Івано-Франківська 4 лютого 2016 р.

"Доброго вечора. Вчора близько 19:30 вечора в парку в Богородчанах молодики на велчичезній швидкості ганяли на машині, там, де проїздити взагалі заборонено, ледь не збивши маленьку дівчинку, яка відскочила в траву. В машині їх було чоловік 7 разом з дівчатами, віком вони не більше 16 років, невідомо, чи були права, невідомо, чи були напідпитку. Коли я їх попросив культурно відїхати, вони поїхали, та потім повернулись і почали мені погрожувати. Повертались теж на величезній швидкості задом. Я після того побіг у відділення міліції. Пояснив ситуацію, і вони сказали: добре – і все. Запитання: Як показати тих молодиків? Є відео, будь ласка, прошу вас дуже, подивіться, воно недовге, є номери машин, є свідки, знайшли і дівчинку, яка поверталась з гуртка зі школи", – йдетсья у повідомленні.

Поліцейських просять розшукати молодиків на автомобілі, допоки вони когось не збили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: