fbpx

Польські ЗМІ та турфірми відправились у промотур Прикарпаттям

Суспільство 14:23, 12.07, 2016

У рамках реалізації заходів проекту ЄС "Івано-Франківська область – край для туризму" облдержадміністрація за сприяння авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" організувала промотур для представників засобів масової інформації та туристичних фірм Республіки Польща.

10 липня делегація ознайомилася з історико-культурною спадщиною Коломиї. У дворі музею історії міста Коломиї учасниці народного ансамблю танцю "Сварга" в традиційному строї зустрічали хлібом-сіллю. Далі відбулась екскурсія залами музею, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
У Музеї народного мистецтва Гуцульщини і Покуття іноземців зустрічав гуцульськими мелодіями й піснею "Завітайте до нас в Коломию" оркестр народних інструментів "Трембіта". Для делегації також приготували майстер-клас із гончарства, екскурсію виставковими залами.
На Яремчанщині польські гості мали змогу відвідати еко-туристичний візит-центр Карпатського національного природного парку, ознайомитися з інфраструктурою найбільш розвиненої туристичної зони Прикарпаття.
11-12 липня програмою ознайомлювального туру передбачено відвідання гірськолижного комплексу "Буковель", об’єктів Національного заповідника "Давній Галич", Галицького національного природного парку, пам’ятки ЮНЕСКО – церкви Зішестя Святого Духа у м. Рогатині тощо. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: