fbpx

Поляки й естонці готові допомагати пораненим в АТО прикарпатським бійцям

Суспільство 12:30, 23.11, 2014

Про це повідомив на черговому засіданні Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО громадянин Польщі іванофранківець Михайло Витушинський.

На засіданні комітету представник франківської діаспори у Польщі Михайло Витушинський повідомив, що естонські громадські організації вийшли на зв’язок із українцями Польщі і хочуть допомагати прикарпатським пораненим. Щоб отримувати допомогу від наших закордонних друзів, координатор прикарпатських волонтерів із руху "Поранені SOS" Любомир Стрингалюк вже найближчим часом зареєструє благодійний фонд "Поранені SOS".

Крім того, пан Михайло повідомив, що в Європі вже знають про бажання прикарпатської влади відкрити реабілітаційний центр для наших поранених вояків у Черче, а тому один із постачальників медтехніки готовий передати для цього закладу обладнання, на якому солдати могли б проходити курс реабілітаційної терапії.

Нагадаємо, кошти на допомогу пораненим під час бойових дій в АТО можна перераховувати на рахунок БО «Благодійний фонд «Вітчизна»:

Код ЄДРПОУ 39188042

р/р 26002455003179 та 26009455003150

у АТ «ОТП Банк»

МФО 300528

Призначення платежу – благодійний внесок без оподаткування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: