fbpx

Помер Ігор Гербін, в якого стріляли в центрі Франківська

Суспільство 21:55, 09.08, 2017

У середу, 9 серпня, у лікарні помер підприємець Ігор Гербін на прізвисько Червонець. Чоловік не зміг перенести травм, які отримав під час стрілянини у середмісті Івано-Франківська.

Ігор Гербін переніс кілька операцій, та врятувати життя йому так і не змогли. У тілі чоловіка виявили 4 кулі, пише Репортер.

Як повідомляли раніше, 31 липня поблизу міської ратуші впритул розстріляли автомобіль “Ауді”, в якому був місцевий підприємець Ігор Гербін, більш відомий за прізвиськом Червонець.

Ігор Гербін

Поліцейські встановили, що стріляв у підриємця Михайло Дерещук. Автомобіль, на якому зловмисник втік, знайшли протягом години, в машині був і пістолет. Того ж дня поліція затримала Дерещука у приміському селі Чукалівка.

Обвинувачений двічі притягувався до відповідальності за хуліганські дії, має судимість. За замах на вбивство йому загрожує довічне ув’язнення.

Начальник ГУНП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов повідомив, що основним мотивом замаху на Ігоря Гербіна у затриманого була помста. За декілька днів до стрілялнини між Дерещуком і Гербіним була сварка, під час якої підозрюваний отримав тілесні ушкодження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: