fbpx

Помер вокаліст Linkin Park. Біографія та цікаві факти про Честера Беннінґтона. ВІДЕО

Культура 07:00, 21.07, 2017

Помер соліст мультиплатинового рок-гурту Linkin Park Честер Беннінґтон. Як пишуть ЗМІ, сталося це в Палос Вердес Естейтс, що в Каліфорнії. Беннінґтон довгий час страждав від алко- та наркозалежності, через що мав багато проблем.

ТСН.ua пригадує біографію рокера.

Майбутня легенда року Честер Беннінґтон народився 20-го березня 1976-го року в Феніксі, що у  штаті Арізона. Не можна назвати його дитинство легким, оскільки після розлучення батьків мати забрала брата і сестру, а Честер залишився з іншою сестрою та татом.

Попри те, що у підлітковому віці грав на музичних інструментах та був учасником колективів саме як музикант, основним захопленням хлопця залишався вокал.

1

Вже до 16 Беннінґтон спробував майже увесь асортимент алкоголю та наркотиків, а через рік переїхав до матері. Жінка заборонила сину полишати дім через його жахливий зовнішній вигляд та виснаження.

Причиною тому були заборонені речовини.

Як вихід Честер став заливати страждання алкоголем та вже згодом визнав себе хронічним алкоголіком.

Від 1993-го до 1997-й рік Честер був вокалістом групи Grey Daze, яка була популярна на території США. Але після двох записаних альбомів – "Wake me" в 1994 та "… no sun today" в 1997 – вирішив вийти з колективу.

Пізніше виконавець називав своїми натхненниками Мадонну та Роберта Планта з Led Zeppelin, а головне – Stone Temple Pilots. До речі, самого Беннінґтона називали "Мадонною в альтернативній музиці". 

Особисте життя артиста було досить сімейним: вперше він одружився на Саманті Марі Оліт у 1996-му, у зірки народився син Дрейвен Себастьян. Втім, шлюб розпався у 2005-му.

Вдруге він повів під вінець модель Playboy Талінду Бентлі у грудні 2005-го. Від неї 16 березня 2006 року народився другий син, Тайлер Лі. Також пара всиновила ще двох дітей: Джеймі і Ісаю. 11-го листопада 2011 року Талінда народила двох дівчаток Лілі і Лілу. 

"Я зрозумів, що можу бути щасливим. Ні, я не хочу сказати, що з Самантою у нас все було погано. Були дуже світлі моменти, але в основному справи йшли кепсько, ми часто сварилися. Після нашої з Таліндою зустрічі я прийшов до Саманти і попросив її про розлучення", – згадував він про шлюби. 

Цікаві факти з біографії Честера Беннінґтона:

– псевдонімом зірки був Chazy Chaz (Чейзі Чез);

– він фанатів від стрічки "Бійцівський клуб";

– випускав взуття від імені своїх тату-0салонів Club Tattoo. Здійснювалося це у колаборації із Etnies;

– мав багато тату, серед котрих – дракони, обручка, невідомі істоти, троянда і два японські коропи;

– полюбляв готувати їжу.

 Linkin Park. Кавер Roling in the deep (Adele) 

Смерть Беннінґтона вже сколихнула мережу – фанати не ймуть віри у самогубство Честера. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: